sobota 20 duben 2024
Text Size

Společnost LG uzavřela partnerství s Microsoftem. Xbox Series X tak bude k vidění s LG OLED

Spolupráce se uskuteční na klíčových trzích v Evropě, Africe, na Středním východě a v asijsko-pacifickém regionu a znamená, že se LG OLED stávají oficiálním partnerem nové konzole.Foto: LG

 

Díky tomu se můžete těšit na speciální prodejní akce a vyzkoušet si Xbox na televizorech LG OLED s odezvou 1 ms, podporou zpětného audio kanálu HDMI (eARC), variabilní obnovovací frekvence (VRR) či režimu nízké latence ALLM.

Zajímavá je i možnost hrát v rozlišení Ultra HD (4K) při frekvenci 120 sn./s a vyzkoušet si v reálném čase nejnovější grafickou technologii ray tracing RTX. Vše doplní Dolby Vision pro obsah s vysokým dynamickým rozsahem a zvukový systém Dolby Atmos.

Výše zmiňované akce se týkají jak Česka, tak Slovenska.

 

Číst 1451 krát Naposledy změněno pátek, 04 prosinec 2020 09:58

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.