sobota 20 duben 2024
Text Size

PocketBook Basic 2: levná a se spoustou formátů

Čtečka elektronických knih má namířeno především na ty z vás, kteří stále dávají přednost čtení tištěných knih. 

 

Má mít ergonomický design s dobrým držením, funkce zajišťující snadné přenesení knihy a intuitivní uživatelské rozhraní pochopitelné i pro začátečníky. A také širokou formátovou kompatibilitu, tj. PDF, PDF (DRM), EPUB, EPUB (DRM), DJVU, FB2, FB2.ZIP, DOC, DOCX, RTF, PRC, TCR, TXT, CHM, HTM, HTML, MOBI a ACSM.

Zabudován je displej typu e-ink (elektronický inkoust) o úhlopříčce 15,2 cm (6ʺ) a rozlišení 800 x 600 bodů, který umožňuje čtení ze všech úhlů a za jakýchkoli světelných podmínek, včetně plného slunečního světla. Dále 4 GB prostoru pro knihy, který můžete ještě rozšířit přes paměťovou kartu microSD o až 32 GB. Nechybí ani konektor Micro USB a Wi-Fi (802.11 b/g/n) dovolující stahování elektronických knih i z českých knihkupectví, a používání předinstalované aplikace ReadRate pro jejich hodnocení. 

Na trh se čtečka s rozměry 115 х 174 х 8 mm (švh) a hmotností 190 g má dostat na přelomu ledna a února za předběžných 2.199 Kč.

 

 

 

Číst 4044 krát Naposledy změněno neděle, 04 květen 2014 20:02

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.