pátek 19 duben 2024
Text Size

TP Vision Live 2021: více o technologiích, oznámeny dvě nové řady televizorů OLED

Společnost TP Vision, výrobce televizorů Philips, na celoevropské akci představila modely Philips OLED936 a Philips OLED986, vše ale bohužel utnula po asi hodině. Foto: autor (z prezentace) a TP Vision

Značka letos uvádí své novinky opět hodně pozdě, nebo spíše ještě později. Po lednových a únorových oznámeních má na českém trhu ke koupi méně než dvě desítky televizorů 2021, a to ještě počítám varianty v podobě různých úhlopříček. Další jsou například u Alzy „na čekačce“ s oznámeným příchodem koncem září. Trochu pomalé, když jednička na trhu, Samsung, už má venku prakticky všechno a prodává dosti velkou část kolekce 2021 už minimálně tři měsíce.

ČTĚTE TAKÉ: Philips 2021 – shrnutí nabídky TV 2021 (Televizní web)

Philips OLED936.

Věnujme se ale novinkám. Jednak tu máme miniaturní zcela bezdrátová sluchátka Philips Fidelio T1 s jedním dvoucestným měničem, podporou Hi-Res a krytím IPX4, která mají opět představovat chloubu značky (více zde) a hlavně dva televizory s obrazovkami OLED – Philips OLED936 a Philips OLED986, které vidíte na snímcích.

ČTĚTE TAKÉ:

Společnost také oznámila, že prodej televizorů s obrazovkami OLED narostl o 72 % a že hodlá rozšířit spolupráci se známou B&W, takže více modelů s lepším zvukem. Philips OLED986 by pak měl představovat vlajkovou loď s prý pozoruhodným obrazem i zvukem. Samozřejmě od Bowers & Wilkins.

Podrobnější článek, včetně fotogalerií, chystám na tento pátek pro Televizní web.

Philips OLED986.

 

Dálkový ovladač špičkových modelů TV Philips 2021.

 

 

 

Číst 1392 krát Naposledy změněno čtvrtek, 02 září 2021 07:31

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.