čtvrtek 19 září 2024
Text Size

HBO Max už je i na televizorech Hisense a dalších s Vidaa

Světová dvojka (trojka) ohlásila, že aplikace nově vzniklé společnosti Warner Bros. Discovery  jménem Max se objevuje na televizorech používajících operační systém Vidaa (čtěte „vida“). Foto: autor

V současné době najdete na televizorech Hisense, a dalších značkách využívajících o. s. Vidaa, například Disney+, iVysílání České televize (externí odkaz), Lepší.TV, SledovaniTV či Voyo. Aplikace Max, potažmo ještě i HBO GO a HBO Max, dlouho nebyla k dispozici z důvodů nacházejících se na straně poskytovatele, což je ve víru dění posledních let, kdy si videoslužba prošla řadou změn a problémů, pochopitelné. Nyní se její příznivci konečně dočkali.

K TÉMATU:

A na kterých televizorech bude Max k mání? Jednak přímo na Hisense, a to od roku výroby 2021/2022 (modelové řady G, H, K, N) a jednak u dalších značek využívajících licenčního programu. A tady Hisense, jako vlastník o. s., hovoří, cituji, o „…400 značkách po celém světě“. V tomto okamžiku si zkontrolujte, jakou verzi operačního systému váš televizor používá (návod na Televizním webu, externí odkaz).

Měl by mít minimálně verzi Vidaa 6, což je údaj pocházející od Hisense.

Nástup nové aplikace Max proběhl na mém referenčním televizoru Hisense 65U7KQ z roku 2023 s o. s. Vidaa 7 zajímavě. Aplikace se bez jakékoli asistence najednou objevila na liště domovské nabídky. Jak to tak vypadá, někde to výrobce zařídí za vás. Říci ale, že to bude všude, u o. s. Vidaa, neumím.

Verze o. s. Vidaa u mého referenčního televizoru Hisense 65U7KQ. „Max“ se tu objevil sám od sebe.
Číst 10 krát

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.