sobota 20 duben 2024
Text Size

Dvakrát Acer Enduro Urban – tvrďák tablet a tvrďák notebook

Krytí IP53 (stupeň odolnosti proti prachu a vodě) a odolnost podle standardu MIL-STD 810H mají mít dvě  novinky už svým názvem mířící do terénu. Foto: Acer

Prvním je kompaktní notebook o hmotnosti 1,9 kg, Acer Enduro Urban N3 (Windows, od 27.990 Kč), s IPS displejem o úhlopříčce 14" (36 cm) a rozlišením Full HD. Mezi zajímavosti patří výztuhy v každém rohu (mají pohlcovat nárazy), vodotěsná rozhraní, reproduktory i tlačítka, a také ventilátor Acer Aquafan spolupracující s drenážním systémem vylučujícím vodu vnikající do zařízení.

Acer Enduro Urban N3 s Wi-Fi 6 má udávanou výdrž až 13 hodin (závisí mj. na procesoru).

 

Druhým je desetipalcový (25,4 cm) tablet Acer Enduro Urban T1 (Android 10, od 10.990 Kč) vybavený displejem s rozlišením 1920 x 120 bodů, který je překryt odolným sklem Corning Gorilla Glass. Tělo je vyrobeno z materiálů absorbujících nárazy, rohy jsou vyztuženy a rozhraní, reproduktor a tlačítka chrání vodotěsná konstrukce. Udávaná výdrž je až 8 hodin.

Číst 1320 krát Naposledy změněno pondělí, 19 duben 2021 09:35

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.