úterý 23 duben 2024
Text Size

Čelovka Varta HeadLight H20 Pro do každé situace a s několika režimy svícení

Odolná novinka s vypratelným a nastavitelným hlavovým popruhem si má rovněž poradit s pádem ze dvou metrů a díky krytí IPX4 odolá nejen dešti, ale i pokropení. Foto: Varta

Světlo zajišťují tři diody LED a na výběr je několik režimů. Sáhnout tak můžete po bodovém světle, vhodném pro svícení do dálky (až 50 m), tzv. světle flood pokrývajícím větší prostor, a červeným světlem pro „neviditelný“ režim.

ČTĚTE TAKÉ: Náhlavní svítilna Varta Outdoor Sports Ultralight H30R (test) pro každou příležitost a nejen v terénu

K dispozici je také jeden kombinovaný režim, kdy je aktivní jak „flood“, tak bodové světlo a určen je pro maximální osvětlení jak do dálky, tak do prostoru. Všechny režimy dovolují regulaci světelného výkonu a v případě maxima zvládá H20 Pro až 200 lumenů, tedy něco à la klasická 25wattová žárovka.

Čelovku s výklopnou hlavicí (viz foto) napájí trojice baterií AAA (až 52 hodin provozu) s indikací vybití, má tříletou zárukou a zaplatíte za ni 399 Kč.

 

 

Číst 1763 krát Naposledy změněno pondělí, 19 červenec 2021 12:28

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.