středa 24 duben 2024
Text Size

Venkovní kamera TP-Link Tapo C320WS s nočním viděním a ještě k tomu v barvě

Nastavit si ji můžete tak, že v případě detekce pohybu dostanete upozornění a k dispozici je také zvukový a světelný alarm. Foto: TP-Link

Novinka pracuje s rozlišením 2.560 x 1.440 bodů, má obousměrný zvuk (integrovaný  mikrofon a reproduktor), takže můžete komunikovat třeba i se psem, a lze ji připojit jak kabelově, tak bezdrátově. Plnobarevné noční vidění využívá snímač Starlight, který by podle výrobce měl, cituji, „…s vysokou citlivostí zachytit obraz ve vyšší kvalitě i za špatných světelných podmínek“.

ČTĚTE TAKÉ:

Domácí fotokamera Canon PowerShot PX snímkuje podle preferencí automaticky a má otočný i náklopný objektiv

Test Wi-Fi LED žárovky TP-Link Tapo L510E

 

Na mechaniku karty MicroSD můžete umístit až 256 GB videa v plném rozlišení, detekci pohybu si lze nastavit jak na neoprávněné vniknutí do oblasti, tak na překročení definované hranice nebo na zakrytí či blokování kamery.

Instalaci a úvodní nastavení provedete přes mobilní aplikaci Tapo.

 

Číst 1074 krát Naposledy změněno úterý, 23 srpen 2022 10:54

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.