pátek 29 březen 2024
Text Size

Bezdrátová dobíječka Varta Wireless Charger Pro pro nová i starší zařízení

Novinka přináší bezdrátové nabíjení nejobvyklejšího standardu Qi s maximálním výkonem 15 W. Přepnout ale můžete i na nižší. Foto: Varta

O podobné novince jsem psal už lednu (Varta Ultra Fast Wireless Charger), Varta se nakonec rozhodla uvést ještě i trochu jiný model, který vidíte na snímku a který by měl dorazit na vyzkoušení. Ten pro starší zařízení nabídne i méně výkonné režimy jako například 5 a 7,5 wattu.

ČTĚTE TAKÉ:

Napájecí zdroj bezdrátové dobíječky pracuje s USB-C a standardem USB Power Delivery (výše) a nabíjené zařízení na něj stačí jednoduše položit. O stavu akumulátoru má informovat vícebarevná dioda, stabilitě dobíječky pomáhají silikonové nožky a na povrchu pak protiskluzový materiál, který má na místě udržet i mobily typicky se „skleněným“ tělem. Základna je z hliníku.

Varta Wireless Charger Pro (699 Kč) má bezdrátově dobít všechna kompatibilní zařízení, jako jsou například telefony, hodinky a sluchátka, poskytována je tříletá záruka a v balení najdete metrový kabel typu USB-C/USB-C (poznámka autora: pozor na případnou náhradu, tyto kabely nejsou všechny stejné!).

Parametry: vstup – 5 V/2 A, 9 V/2 A, 12 V/1,5 A; výstup – 5 W, 7,5 W, 10 W a 15 W. Rozměry 100 x 7 x 100 mm (švh), hmotnost 90 g.

 

Číst 604 krát Naposledy změněno čtvrtek, 08 prosinec 2022 18:34

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.