čtvrtek 25 duben 2024
Text Size

Logitech Brio 300 a 305: webové kamery s krytkou objektivu a Full HD

Kompaktní kamery v netradičním designu mají mít i automatickou korekci osvětlení, jeden mikrofon s redukcí šumu a podle výrobce se prý také snadno instalují. Foto: Logitech

Oba modely s rozlišením 1.920 x 1.080 bodů (Full HD) mají být kompatibilní s většinou videokonferenčních platforem a jsou také, podle výrobce, certifikovány pro použití s Microsoft Teams a Zoom a s Google Meet. Kamery Brio 305 pak lze spravovat na dálku prostřednictvím aplikace LogiSync.

ČTĚTE TAKÉ:

Logitech Brio 300 a Logitech Brio 305 mají být ke koupi od 31. ledna v bílé, grafitové a růžové barvě za doporučenou cenu 1.999 Kč. K počítači se připojují přes USB-C a otočením zmiňované krytky objektivu (viz foto) si jednak zajistíte soukromí a jednak prý i ukončíte hovor.

Všechny produkty Logitech mají být rovněž certifikovány jako uhlíkově neutrální a při výrobě se, cituji, „…v maximální možné míře využívá obnovitelná energie. Uhlíková stopa všech produktů Logitech, včetně Brio 300 a Brio 305, se snížila na nulu díky podpoře lesnictví, obnovitelných zdrojů energie a komunit dotčených změnami klimatu.“

 

Číst 612 krát Naposledy změněno sobota, 21 leden 2023 10:25

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.