čtvrtek 28 březen 2024
Text Size

Mio MiVue C580: GPS kamera pro řidiče s nočním viděním a speciálním parkovacím režimem

Oproti předchozímu modelu C570 nabídne novinka také upozorňování na rychlost v měřených úsecích, lepší snímání s až 60obrázky za sekundu a aktivní i pasivní parkovací režim s nahráváním a detekcí pohybu, a to bez řidiče i nutnosti trvalého napájení (až 48 hod.). Foto: Mio

Technologii HDR doplňuje senzor od Sony a optika s objektivem s vysokou světelností F1,8 a úhlem záběru 140°. Výsledný záznam je ve Full HD (1.920 x 1.080p) při zmiňovaných 60 sn./s a ukládá se do formátu H.264.

ČTĚTE TAKÉ:

Integrovaný modul GPS automaticky zaznamenává informace o jízdě, včetně rychlosti, směru, nadmořské výšky a souřadnic. Zabudován je tří osý senzor pro automatickou detekci a analýzu nehody, upozornění na radary a úseková měření, to vše – podle výrobce – s bezplatnou a pravidelnou aktualizací. Záznam je prováděn na paměťové karty typu MicroSD s kapacitou až 256 GB.

Mio MiVue C580 s českou a slovenskou lokalizací má k dispozici fotografický režim, displej s úhlopříčkou 5,1 cm a připojení zadní kamery A30 nebo A50. Bezplatný software pro PC dovolí přehrávání, analýzu videa, sdílení na sociálních sítích a práci s informací ze senzoru G.

V ceně dostanete nalepovací držák na sklo a mj. také cigaretovou nabíječku.

 

Číst 816 krát Naposledy změněno čtvrtek, 27 duben 2023 18:32

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.