sobota 28 září 2024
Text Size

Potřebujete soukromí? Zkuste rušičku Tower-A

Ultrazvukový generátor bílého šumu cílí na odposlechy, včetně profesionálních, na záznamníky, diktafony u mobilních telefonů a také na další zařízení se záznamem zvuku. Foto: Spyshop24.cz

Tower-A (156.900 Kč) má od odposlechu a nahrávání zabezpečit prostor až 40 metrů čtverečních po dobu až 3 hodin, to pokud pojede na akumulátor. Prodejce, společnost Spyshop24.cz, tvrdí, že, cituji: „…ruší práci většiny na trhu dostupných odposlechů s vestavěnými nebo bezdrátovými mikrofony. Blokuje i nahrávací mikrofony běžných zařízení, jako jsou mobilní telefony, včetně mobilů IPhone, digitální diktafony a záznamníky, mikrofony u obrazových záznamových zařízení a také skryté mikrofony u špionážních zařízení.“

ČTĚTE TAKÉ:

Ovládání rušičky má být „jednoduché a bezpečné“, je také bez vnějších tlačítek a v ceně dostanete i tzv. ovládací klíč (viz foto). Dokoupit je možné i kufřík Case Ultra-05, který celé zařízení ukryje a dálkový ovladač.

Prodejce ještě upozorňuje, že použitá ultrazvuková technologie má určitá fyzikální omezení a že efektivita záleží na charakteru a typu mikrofonu (ů), který (é) je třeba eliminovat. Účinný dosah rušení může kolísat a doporučuje se použít zařízení v odpovídajícím počtu a po místnosti je co nejlépe rozmístnit. „Zařízení nezaručuje 100% účinnost, ale převyšuje běžná konkurenční řešení,“ dodává prodejce.

Parametry Tower-A

  • Účel: Rušení digitálních a analogových diktafonů, diktafonů v mobilních telefonech a veškerých mikrofonů odposlechových zařízení.
  • Typ šumu: akustický
  • Poloměr rušení: horizontální rovina 360°, vertikální rovina 105°
  • Dosah, velikost zarušené oblasti: 30-40 m2
  • Ovládání: manuální, dálkové na objednávku
  • Pracovní teplota: 0-40°C
  • Napájení: 230 V nebo vestavěný akumulátor (až 3 hod.)
  • Rozměry a hmotnost: 370 x 160 mm, 5 kg

Číst 359 krát

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.