sobota 28 září 2024
Text Size

Panasonic ToughBook 40 mk2: tvrďák v další verzi až do +63…

Nejnovější ToughBook 40 nabízí využití UI/AI v terénu bez připojení k internetu a má krytí, proti sladké vodě a prachu, IP66 (co to je). Prošel rovněž testy podle standardů MIL-STD-810H a IEC 60529 a výrobce udává, že – cituji – „…může pohodlně pracovat při teplotách mezi -29 °C a +63 °C…“ Foto: Panasonic

Umělou inteligenci (UI/AI) najdete rovnou v procesoru Intel AI Boost NPU (zabudován je Intel Core Ultra 5 135H), který nabízí i vyšší grafický výkon. Pracuje na Windows 11 Pro a můžete si pořídit i verzi s procesorem Core Ultra7 165H. UI shromažďuje, ukládá a analyzuje data a posléze je využívá i bez připojení ke kloudu či internetu, uvádí Panasonic.

ČTĚTE TAKÉ:

Notebook je vybaven grafickým procesorem Intel Arc, zpracováním AI Edge a bezdrátovou sadou vyhovující nejnovější specifikaci Wi-Fi 7 (co to je) s rychlostí připojení až 5,8 Gb/s, rozšířit ho ale můžete i o 4G/5G. Ostatně kromě vyměnitelné baterie, datového média a paměti RAM jsou k dispozici čtyři další místa pro doplňkovou výbavu.

ToughBook 40 mk2 má udávanou výdrž při provozu na baterie až 12 hodin (měřeno MobileMark 25).

Číst 398 krát

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.