sobota 28 září 2024
Text Size

Technisat Digitradio 11 IR: hledáte rozšíření zesilovače či A/V receiveru?

Pokud ano, je tu další verze „krabičky“ nabízející nejen příjem digitálního rozhlasu, ale také např. Spotify Connect. Foto: Technisat

Technisat Digitradio 11 IR přináší, oproti svému předchůdci, zejména zvětšený displej (barevné LCD TFT, 8,9 cm, 3,5", 480 x 320 bodů), nechybí připojení vnější antény, Bluetooth 5 (profily A2DP, AVRCP), Wi-Fi 4 (i 5 GHz), digitální optický audio výstup a klasické analogové stereo (cinch). Jinak je návrh a provedení stejné, tj. lehounká „krabička“ (160 g) o rozměrech (švh) 120 x 90 x 60 mm.

K TÉMATU: Hledáte DAB pro váš audio systém? Zkuste TechniSat DigitRadio 10 IR

Na tunerech VKV/FM, DAB/DAB+ a internetovém máte po 30místech pro uložení naladěných stanic, rádio zvládá i zobrazování obrázků (SLS) jdoucích s digitálním vysíláním a napájení je klasicky pouze z 230 V. Spotřeba v zapnutém stavu je udána na 1,4 W, v pohotovosti je to 0,72 W (poznámka autora: zřejmě bez zapnutých „bezdrátů“).

Poznámka autora: přijímač mám přislíben na vyzkoušení, další informace o něm a nabídce Technisatu najdete zde (externí odkaz, nové okno).

 

Číst 583 krát Naposledy změněno úterý, 25 červen 2024 15:49

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.