čtvrtek 19 září 2024
Text Size

Inteligentní meteostanice Netatmo lze řídit přes Home + Control

A lze to dělat i s jejím příslušenstvím, čímž se řadí k ostatním produktům značky, které jsou touto aplikací společností Legrand propojeny. Foto: Netatmo

V praxi půjde o meteostanici Netatmo jako takovou (4.899 Kč), srážkoměr (1.999 Kč), anemometr (2.899 Kč) a přídavný vnitřní modul (1.999 Kč). Distribuce nové verze aplikace již probíhá a měla by být ode dneška k dispozici všem uživatelům.

K TÉMATU:

Aplikace Home + Control, která byla v rámci partnerství se společností Legrand spuštěna v roce 2018 dovoluje vzdáleně řídit široký ekosystém produktů IQ domácnosti, ať už jde o osvětlení, elektrické spotřebiče, vytápění, klimatizace či moduly pro řízení spotřeby energie.

Kromě značek v rámci celé skupiny, což jsou Bticino, Legrand a Netatmo, jsou součástí ekosystému například i výrobky firem Aldès, Bubendorff a Somfy. V případě Netatmo, dosud bylo možné z této aplikace instalovat a ovládat pouze produkty kategorie Comfort, což se nyní mění. Meteorologická data můžete nadále samostatně sledovat i přes aplikaci Weather, a to včetně dat historických. Ta má stále fungovat paralelně i když při nové instalaci si už budou moci majitelé meteostanic Netatmo vybrat.

 Poznámka autora: bohužel o vlastnostech aplikace jsme se z tiskové zprávy nedozvěděli nic.

Číst 273 krát Naposledy změněno úterý, 30 červenec 2024 07:43

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.