čtvrtek 19 září 2024
Text Size

Chladnička TCL Free Built-In: spodní odvod tepla, zóna pro -20 i +5°C

Kombinované chladničky (tzv. french door) integrovatelné do kuchyňské linky (úvodní foto) nebo postavitelné volně (foto níže) uvedl i na český trh známý výrobce televizorů. Foto: TCL

Plně beznámrazová chladnička (inox, model RC521CXE0) má spodní odvod tepla, takže kolem sebe nepotřebuje velké místo (po stranách je udáván centimetr) a dveře s pevně zapuštěnými panty se dají otevřít až do úhlu 90°. Jak vypadá uvnitř, vidíte na snímku, mimo jiné u ní najdete modulární vnitřní prostor, konvertovatelnou zónu mrazničky a antibakteriální systém. Odnímatelné police v chladničce (výška jde upravit) dovolují snadno umístit vysoké lahve i objemné nádoby a hrnce. Velká zásuvka pak má objem skoro 19 litrů a je variabilní.

ČTĚTE TAKÉ:

Celková kapacita chladničky, která obdržela cenu iF Design Award 2023 je 521 litrů, objem mrazničky udán nebyl. Její konvertovatelná zóna dovoluje nastavení teploty (jedna část) na 0, 5 nebo -20°C. V chladničce pak má být k dispozici jak šuplík s řízenou vlhkostí, tak tzv. nulová zóna. Udávaná doba provozu při výpadku proudu (nezměněná teplota) je 13 hod.

Záruka je obvyklá, tedy 2 roky, po registraci však dostanete 10 let na kompresor. Hlučnost je udána na 35 dB, rozměry (švh) 833 x 1.900 x 640 mm, hmotnost 94 kg.

Chladnička patří do energetické třídy E (nemá tzv. eko režim, prázdninový ano), udávaná roční spotřeba je 314 kWh a energetický štítek a další podrobnosti (včetně doby dodání náhradních dílů) najdete v databázi Eprel (externí odkaz, nové okno); poznámka autora: odkaz může být změněn, dodavatel u EU nedokončil tzv. ověření výrobku.

Číst 231 krát Naposledy změněno středa, 31 červenec 2024 20:56

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.