pátek 29 březen 2024
Text Size

Toshiba Satellite S50 a S70: s DTS, Harman Kardon a Ultra HD

Novinky v řadě S představují tenký Satellite S50 s úhlopříčkou displeje 39,6 cm (15,6ʺ) a Satellite S70 s úhlopříčkou 43,9 cm (17,3ʺ) určený na vysloveně domácí použití. Oba mají displeje typu IPS a rozlišení Full HD.  

Foto: Toshiba

 

Oba notebooky jsou si také podobné a mají i stejné rozložení klávesnice či dotykovou destičku. Zhruba dvoukilový Satellite S50 má tloušťku 20 mm a kartáčovaný kovový povrch. Satellite S70 s hmotností 2,7 kg je proveden v obdobném stylu, navíc může být zabudován přehrávač disků Blu-ray a tloušťka je tak 33 mm. 

Na výběr máte ze 4. generace procesorů Intel Core až po nejvyšší i7, k dispozici jsou jak integrované grafické karty, tak karty samostatné. 

Rozhraní HDMI podporuje obrazový výstup v rozlišení Ultra HD (4K) a nechybí ani rozhraní USB 3.0 s možností dobíjet připojené zařízení i když je notebook vypnutý. 

Zajímavostí je rozhodně také podsvícená bezrámová klávesnice, 

Ceny a zahájení prodeje zatím nebyly oznámeny. 

 

 

 

 

 

 

Číst 3780 krát

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.