pátek 29 březen 2024
Text Size

Samsung Powerbot VR9000: prý s vysokým sacím výkonem…

Robotický vysavač jehož prodej byl právě zahájen jak na českém, tak slovenském trhu nabízí mj. širší kartáč ve tvaru T a velmi atypické tvary.  AKTUALIZOVÁNO

Foto: Samsung

 

AKTUALIZOVÁNO, 16.12., 15:40 h: přidány parametry v češtině (ke stažení pod článkem - doporučuji stáhnout i ty anglické, doplňují se...)

 

O vysavači jsme vás informovali v našem článku už v září. Tam také najdete další podrobnosti a technické parametry. Další

 

Powerbot VR9000 (26.990 Kč) také nepoužívá boční kartáče, čímž omezuje možnost zamotání do kabelů či vláken koberce. Výhodou je rovněž hubice s o polovinu širším kartáčem a soustava senzorů minimalizujících – podle výrobce – slepá místa a rozprostřená tak, aby lépe identifikovala překážky. 

Robotický vysavač pojíždí díky kolečkům o průměru 105 mm a má schopnost se také – o až 15 mm – nadzvednout, takže se prý dokáže přenést i přes práh dveří. 

Funkce Point Cleaning představuje dálkový ovladač s laserovým ukazovátkem díky němuž můžete Powerbot nasměrovat na určité místo, které je třeba vyčistit. 

Jak vidíte z fotografií, vysavač není proveden v kulatém tvaru tak, jako dříve, nýbrž má v přední části kartáč ve tvaru T, který známe z tradičních vysavačů. Navíc je vybaven průhlednou nádobou do níž se ukládá prach a díky níž poznáte, kdy je třeba ho vyprázdnit. 

 

Poznámka redakce: Samsung na několika míst tiskové zprávy mluví o „velmi vysokém sacím výkonu“, ale nikde ho nespecifikuje. Technické údaje (bohužel bez výkonu) najdete na odkazu výše, další podrobnosti sháníme.

 

 

Číst 4023 krát Naposledy změněno úterý, 16 prosinec 2014 15:38

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.