pátek 19 duben 2024
Text Size

Video knihovna National Geographic přes Skylink Live TV

Na mobilu, tabletu, počítači i chytrém televizoru s příslušenou aplikací je nyní možné sledovat více než 400 titulů.


Konkrétně jde například o sérii Kosmos, která vesmír přibližuje na vědeckém základě, dále pak o sérii Hadi s názvy dílů jako Hadi ve vlaku, nebo Kobra v kuchyni a ke zhlédnutí je i historické téma z éry nacismu a také Záhady a legendy. To vše do 15. května zdarma.

„Těší mě, že naše internetová televize Skylink Live TV bude obohacena o tak zajímavý obsah. Dokumentární pořady patří dlouhodobě k divácky velmi oblíbeným, proto jsem potěšen, že video knihovnu National Geographic nabízíme jako první na trhu. Vyzkoušet ji navíc budou moci od 15. dubna do 15. května všichni naši zákazníci bez ohledu na předplacený programový balíček.“ dodává Jaromír Glisník, člen představenstva M7 Group.

Od 15. května pak bude video knihovna National Geographic součástí balíčků Multi a vyšší.

Číst 1527 krát Naposledy změněno neděle, 26 duben 2020 15:41

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.