pátek 29 březen 2024
Text Size

Tiskárny Canon Pixma G MegaTank s doplňováním, úspornějšími režimy a inkoustem na 12.000 stran v ceně

Rozšíření už léta oblíbené řady tiskáren Pixma o pět modelů určených pro malé firmy a domácnosti má přinést především jednodušší ovládání a dolévání inkoustu. Foto: Canon

 

Tiskárny, které mají i na český trh přijít v prosinci, mají propracovaný ekonomický režim, dvouřádkový displej a nádobky na inkoust umístěné na čelní straně. U G3420 a G3460 si pak můžete kontrolovat hladinu na LCD nebo v aplikaci Canon Print App.

Zajímavostí je tisk na nejrůznější média, jako například možnost vytisknout plakáty (délka až 1,2 m), využít magnetický fotopapír pro tisk vlastních magnetů nebo opakovaně použitelný samolepicí papír pro výzdobu stěn, zrcadel, krytů telefonů, atd., atd.

Nová řada Pixma G MegaTank dovoluje s jednou nádobkou vytisknout až 6000 stran černobíle (v ekonomickém režimu o 26 % více), v případě plnobarevného tisku pak výrobce udává až 7700  stran, což by mělo být o 700 stran více než předchozí modely.

A v čem se pět novinek liší?

  • Canon Pixma G1420 – jednoúčelová tiskárna.
  • Canon Pixma G2420 – multifunkční zařízení s možností tisknu, skenování a kopírování.
  • Canon Pixma G2460 – multifunkční zařízení s vysokou rychlostí tisku až 10,8 výtisků za minutu č. b. a 6 výtisků za minutu plnobarevně.
  • Canon Pixma G3420 – multifunkční tiskárna s důrazem na kvalitu tisku a s Wi-Fi.
  • Canon Pixma G3460 – vysokorychlostní multifunkční zařízení (tisk, skenování, kopírování) s Wi-Fi připojením. Rychlost až 10,8 výtisků za minutu č. b. a 6 výtisků za minutu plnobarevně.

V balení každé tiskárny by navíc, podle oznámení výrobce, měla být lahvička černého inkoustu se kterou má být možné vytisknout až 12.000 stran. Ceny novinek nebyly oznámeny, očekávat je máme v prosinci 2020.

Číst 2389 krát Naposledy změněno středa, 06 září 2023 05:18

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.