čtvrtek 28 březen 2024
Text Size

Společnost Kaspersky má v Česku novou agenturu pro P. R.

Známý „antivirový“ gigant, asi největší konkurence Esetu, změnil svou politiku a po letech spíše ve stínu vystupuje na povrch. Foto: Kaspersky

 

„Hledali jsme agenturu, která spojí expertízu v oblasti kyberbezpečnosti, dlouholeté zkušenosti v oblasti korporátní komunikace s nadšením pro náš obor a ochotou posouvat se neustále dál.  Špičková orientace v dynamickém prostředí a důraz inovace patří mezi stabilní hodnoty společnosti Kaspersky,“ říká Darko Natalić, Corporate Communications Manager Eastern Europe ve společnosti Kaspersky a dodává: „V oblasti komunikace jsme se proto rozhodli dát možnost novým nápadům.“

Novou agenturou pro vztah s veřejností (P. R., tj. Public relations) společnosti Kaspersky, bude Taktiq Communications se kterou zahájí spolupráci od listopadu 2020. Ta tak vystřídá agenturu Grayling.

Kaspersky je mezinárodní společností zabývající se nejen antivirovým softwarem, ale i kybernetickou bezpečností, jako takovou. Založena byla v roce 1997, nyní operuje po celém světě a pomáhá chránit více než 400 milionů uživatelů a 250 tisíc firem. Portfolio jde od zabezpečení koncových bodů a specializovaných bezpečnostních řešení až po služby sloužící k ochraně před sofistikovanými a neustále se vyvíjejícími digitálními hrozbami.

Taktiq Communications zajišťuje firemní i produktové P. R., obsahový marketing, včetně komunikace na sociálních sítích, krizové komunikace či pořádání různých událostí. Zvládá také zajistit místo tiskového mluvčího či na klíč dodat interní časopisy.

 

Číst 1504 krát Naposledy změněno pátek, 30 říjen 2020 17:58

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.