pátek 29 březen 2024
Text Size

Notebooky klasické řady Satellite Pro v novém hávu

Společnost Dynabook, bývalá Toshiba, představila dva modely zmiňované řady s úhlopříčkami 14" (36 cm) a 15" (38 cm) určené pro menší firmy i studenty. Foto: Dynabook

 

Ceny novinek, jejichž povrch je ošetřen speciální antibakteriální vrstvou a které by se měly začít prodávat ještě tento měsíc, resp. v prosinci, zatím nebyly oznámeny. Nicméně Dynabook Satellite Pro C40-H se má, podle zaslané tiskové zprávy, orientovat na „kombinaci mobility s cenovou dostupností“, Dynabook Satellite Pro C50-H pak nabídnout vyšší výkon a propracovanější funkce. Notebooky jsou osazeny procesory Intel Core 10. generace, až 16 GB RAM a dovolují využít i SSD disku o kapacitě až 512 GB. Volitelně je možné je vybavit i tzv. SecurePadem se čtečkou otisků prstů.

ČTĚTE TAKÉ: Notebook Toshiba Dynabook Portege A30 (test) není pro každého, ale na nic si nehraje

Dynabook Satellite Pro C40 H.

 

Zabudována je Wi-Fi 5, Bluetooth, 2x USB 3.0 a USB-C v jednom konektoru spojující nabíjení, zobrazení i přenos dat. Nechybí modul TPM 2.0 (Trusted Platform Module) umožňující šifrovat uložená data. Vše doplňuje mechanika karty MicroSD a dokoupitelná dokovací stanice pracující přes USB-C.

  • Dynabook Satellite Pro C40-H: displej má antireflexní úpravu a rozlišení HD Ready nebo Full HD. Hmotnost je 1,6 kg, výdrž je udávána na až 10 hodin.
  • Dynabook Satellite Pro C50-H: rozlišení displeje je Full HD s jasem 250 cd/m2, výdrž je udána na 9,5 hod.
Dynabook Satellite Pro C50-H.

 

 

Uspořádání klávesnice, včetně šipkových tlačítek vypadá u obou notebooků obdobně, nižší model ovšem nemá numerický blok.

 

 

Číst 1444 krát Naposledy změněno sobota, 21 listopad 2020 12:48

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.