pátek 19 duben 2024
Text Size

Lenovo Yoga 3 Pro: tenčí než tužka ohebnější než Twigy

Tenký (13 mm) a lehký (1,2 kg) konvertibilní notebook s displejem s velmi vysokým rozlišením, zvukem od JBL a uchycením à la pásek od hodinek s 800 díly oceli a hliníku.  

Foto: Lenovo

 

Za 33.880 Kč dostanete – v oranžové, stříbrné nebo zlaté barvě – překvapivě řešený ultrabook u něhož je tělo spojeno s LCD displejem krytým odolným sklem Gorilla Glass ve stejném stylu, jaký lze vídat u kovových pásků od hodinek. Místo obvyklých dvou pantů jich tak má Yoga 3 Pro rovnou šest, což má umožnit snazší práci v jednom ze čtyř režimů: Notebook, Stojan, Stan a Tablet. 

Zabudován je také software Harmony optimalizující nastavení pro více než 50 nejoblíbenějších aplikací, takže například při čtení e-knihy počítač automaticky změní jas a ztlumí barvy v závislosti na okolním osvětlení, při použití prezentačního softwaru umožní vybrat dotykové nebo pohybové ovládání a při sledování videa zase optimalizuje zvuková nastavení.

Yoga 3 Pro s displejem s rozlišením 3 200 x 1 800 bodů vydrží pracovat na baterii až devět hodin, má zabudován netočivý disk typu flash SSD s kapacitou až 512 GB, procesor Intel Core M a integrovanou grafickou kartu Intel.

 

Co to je SSD disk se dozvíte zde – (odkaz se otevírá do nového okna).

 

 

 

Číst 3919 krát Naposledy změněno neděle, 16 listopad 2014 13:59

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.