sobota 20 duben 2024
Text Size

Notebooky Toshiba Dynabook Satellite Pro C40J a C50J mají kombinovat výkon a moderní design za dostupnou cenu

AKTUALIZOVÁNO: Novinky, které pracují s procesory Intel Core a Intel Celeron 11. generace budou během listopadu ke koupi ve světle zlaté a tmavě modré barvě v celé řadě konfigurací. Ceny ovšem oznámeny nebyly. Foto: Dynabook

AKTUALIZOVÁNO, 12:00 hod: přidány další fotografie (na konec článku). Notebooky mají být na konec uvedeny v prosinci, možná ale až na přelomu roku, resp. v lednu 2022.

 

Míří jak do podnikové, tak do domácí sféry a také na studenty s omezeným rozpočtem, kteří budou pracovat jak v kanceláři, tak na cestách. Povrchy byly ošetřeny antibakteriální vrstvou zamezující množení škodlivých bakterií s udávanou účinností až 99,9 %. Zabudovány jsou antireflexní displeje (Full HD nebo HD Ready), až 32 GB RAM, možnost osazení diskem SSD (PCIe) o velikosti až 512 GB a u C50-J najdete také klávesnici v plné velikosti se samostatným numerickým blokem.

ČTĚTE TAKÉ: Notebook Toshiba Dynabook Portege A30 (test) není pro každého, ale na nic si nehraje

Notebooky jsou snadno přenosné, C40-J (foto v úvodu) se 14" (36 cm) je vysoký 19 mm, váží 1,6 kg a na akumulátor má vydržet pracovat okolo 9,5 hodiny. Dynabook C50-J (foto níže) je větší, jeho displej má úhlopříčku 15" (38 cm), šasi vysoké 20 mm a váží okolo 1,9 kg. Udávaná doba provozu je kolem 8 hodin.

Zabudováno je dále Wi-Fi 5, Bluetooth, HDMI, 2x USB 3.1 (A), RJ-45 (Gigabit-LAN), mikrofon/sluchátka a mechanika paměťové karty MicroSD. Multifunkční USB-C dovoluje jak nabíjení, tak přenos obrazu a propojení s dalšími zařízeními, resp. i přenos dat. Obě řady mají také mít modul TPM 2.0 (Trusted Platform Module).

 Dynabook Satellite Pro C50J.

 

Dynabook Satellite Pro C50J s numerickou klávesnicí, rozhraní na bocích.

 

Dynabook Satellite Pro C40J - klávesnice a uchycení LCD.

 

 

 

 

 

Číst 1016 krát Naposledy změněno středa, 17 listopad 2021 12:02

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.